Sunday, December 20, 2009

Отново tiwtter беше хакнат

Актуализация: Актуализация от статута блог кикотене: “Twitter на DNS записите са били временно компрометирана, но вече са фиксирани. Ние търсим в основната причина, и ще се актуализира с повече информация, по-скоро. “

Ние сме все още в шок над това, което току-що окаже. Twitter ипотпал е само рязка рана. А група, които твърдят, че е “Cyber иранската армия” пое Twitter и остана своя текст, лога и изображения на сайта.

Сигурност Twitter на резюме е силно повреден през юли, когато хакери откраднал секретни документи компания изобразяващи неговите операции. Но дори и това не е взел за определяне на сайта. Това е също имаше своя дял на сигурността експлоатира и не ипотпал китовете.

Малко да се сравнява това, което се случи тази вечер. Дори и ако е гражданин на трета страна DNS атака, Twitter все още получава насинено око.

Това е неприемливо за една от световните топ 20-те най-посетен сайтове. Необходимо е да се отговорността за тази ситуация (без значение дали това е в рамките на нервна възбуда или в рамките на трета страна), както и по-подробно обяснение е оправдано. Twitter също трябва да намери начин да се уверя, че това никога не се случва отново.

Ние сме достигнали, за да не само нервна възбуда, но на самите хакери за коментар.

[Via http://ipotpalex.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment